HIP VINTAGE

Rreth ne

A e dini se Hip Vintage për herë të parë filloi punën në vitin 2011?

Hip Vintage atëkohë erdhi në jetë si një projekt ne Universitet. Për qëllim kishte me ofru veshje unike dhe më ndryshe.

Pas një pauze, Hip Vintage u rikthye në vitin 2018 me koncept të ri po qëllimi vazhdon te jetë i njejtë.

Të gjitha produktet në Hip Vintage janë të përzgjedhura dhe të kuruara me shumë dashuri nga unë.