HIP VINTAGE

Porositë

Çdo porosi vjen nga postieri në adresën që ju e regjistroni. Dërgesa zgjatë prej 24 deri në 48 orë, varësisht prej kohës kur ju e bëni porosinë.

Pasi të bleni produktin, ju do të pranoni një mesazh, i cili ju informon se kur arrinë porosia juaj.

Posta në çdo vend të Kosovës kushton 2€
Në Shqipëri dhe Maqedoni, posta kushton 5€